Je eigen uitvaartwade of lijkwade maken?

Dat kan zeker!

Atelier Alewijn die zelf prachtige uitvaartwaden (ook wel lijkwades) maakt en verkoopt,  biedt een cursus aan van 6 dinsdagmiddagen vanaf 22 maart in de Bergkerk in Amersfoort; Tijdens de cursus word je begeleid om je eigen wade te maken.
Marijke Ott kan je helpen met het kiezen van de stof, de techniek en ze kan je inspireren met de vele creatieve mogelijkheden. Bovendien kan ze je coachen bij het vormen van je uitvaartwensen. De cursus is voor 4 tot 6 deelnemers. Het is een ontspannen proces waar je nu bewust de tijd voor kunt nemen en waarin je elkaar kunt inspireren. Het resultaat is een prachtige unieke wade, die je zelf hebt bezield en ingewijd voor je laatste reis. Zie ook de website: https://www.alewijn-lijkwades.nl/cursus-maak-een-lijkwade/

Bij interesse kun je mailen of bellen met Atelier Alewijn: info@atelieralewijn.nl of bel: 06-44416109

Wil je meer informatie over mogelijkheden rondom uitvaarten en de omhulling, zoals we de verzameling van kisten en waden noemen, mag je mij natuurlijk ook mailen en bellen op: info@solaceuitvaartbegeleiding.nl of 0182-678020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *