Ervaringen

Kundig en liefdevol – Ben de Bruijn
Josche heeft ons kundig en zeer liefdevol en goed luisterend naar onze wensen bijgestaan in de uitvaart van mijn vrouw.  In deze begeleiding speelde tijd geen enkele rol. Dat geeft rust bij de vele gesprekken, welke nodig zijn om tot een perfecte uitvaart te komen. Zelfs als de wensen ongewoon waren.

Een mooi en waardig afscheid
“Josche heeft er voor gezorgd dat mijn moeder een mooi en waardig afscheid heeft gekregen! Josche is meelevend en mee denkend. Aan al onze wensen is voldaan. De communicatie liep soepel en snel. Na een telefoontje of appje werd direct actie ondernomen.
Ik kan Josche aan iedereen aanbevelen!”

Een dikke 10 voor jouw warme aanwezigheid en begeleiding
Onze familie en de vrienden van M. hebben alleen pure, prachtige, mooie en dierbare herinneringen aan de uitvaart van M, door jou begeleid. Van seconde 1 tot en met het familiegesprek 3 weken na de uitvaart was zo perfect, alles liep ook op rolletjes, sfeervol, om door een ringetje te halen. Als wij jou een cijfer zouden mogen geven is dit een dikke 10!
Dank je wel voor alles en bovenal jouw warme aanwezigheid en begeleiding! Wij zullen jou aan ieder op ons pad aanraden.

Veel zorg en passie
Josche heeft ons uitstekend begeleid. Ze kan heel goed luisteren en ontzorgt je in de hectische en moeilijke periode. Bij de lastige beslissingen geeft ze haar eigen inbreng, dit gaat met heel veel zorg en passie. We hebben haar begeleiding als heel prettig ervaren.”

Ook bijzonder waren de troostschermen
Toen mijn man na een heel kort ziekbed tamelijk snel overleed kwam ik terecht in een rollercoaster van verdriet en gemis. Bij al die pijn moet je dan óók nog van alles regelen voor een mooi afscheid. Maar hoe pak je dat aan… gelukkig kwam Josche van Solace op ons pad. Elke dag opnieuw luisterde ze met veel geduld en zorg en empathie naar hoe wij – mijn zoon en ik – het afscheid graag wilden. Met al die kennis en volgeschreven A4’s werkte zij samen met ons naar een warm en liefdevol afscheid. Van zoveel familie en vrienden en collega’s teruggehoord hoe mooi het was geweest. Dat doel is dus zeer goed bereikt. Ook bijzonder waren de troostschermen die Josche zelf had gemaakt. Ik was de eerste die ze mocht gebruiken. En zo stond mijn man bij ons thuis omringd door schermen met honderden veelal kleurige kaarten met lieve steunende teksten. Josche, het was een heel verdrietige aanleiding maar ben blij dat ik dit met jou heb kunnen en mogen delen! Een vrouw met kennis, daadkrachtig en vooral veel empathie.

Troostscherm crematie Gouda Solace persoonlijk afscheid

Met een goed gevoel
Wij danken jullie voor de fijne begeleiding van het gehele uitvaart, in onze beleving is het vlekkeloos verlopen en iedereen heeft met een goed gevoel en op zijn en haar manier afscheid kunnen nemen van onze moeder.

 

U kunt altijd contact met me opnemen voor een gesprek over uw uitvaartwensen en de mogelijkheden.