Begrafenisondernemer Gouda

Welkom bij Solace Uitvaartbegeleiding!

Een begrafenisondernemer die:

  • u ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • met hart en ziel werkt;
  • volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • u altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • lokaal geworteld is en de gebruiken en de mensen in de regio kent;

 

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Josche Ouwerkerk-Neven, geboren en grotendeels getogen in Gouda en na een aantal jaren in Drenthe en Bodegraven gewoond te hebben al weer sinds 1998 terug in Gouda.

Na 20 jaar een internationaal congres georganiseerd te hebben was het tijd om mijn hart te volgen en de overstap te maken naar het uitvaartvak en heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleidster bij Meander in Zwolle gevolgd. Tijdens de diploma-uitreiking van de uitvaartopleiding schetste mijn docent mij met de volgende woorden: organisatietalent, warm en een sterke drive.

Ik vind het fijn om dat organisatietalent in te kunnen zetten voor u als naaste in de korte periode tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Gecombineerd met empathie en warmte gebruik ik dit talent om samen een afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van de overledene. De keuzes zijn legio, van een klein gezelschap tot juist heel groot, van Nederlandstalig tot klassieke muziek, van cremeren tot begraven, van een uitvaartkist tot een wade: ik ben hierbij graag uw gids.

Omdat heel veel families Solace ondertussen weten te vinden werk ik samen met een aantal fijne collega’s. Zij werken volledig volgens de werkwijze die ik voor ogen heb en ik draag families die mij bellen dan ook met het volste vertrouwen aan hen over. Meer informatie over mijn collega’s kunt u lezen onder het kopje ‘Samen’.

Solace is een Engels woord voor troost. Het wordt gebruikt om tot uitdrukking te brengen dat mensen troost of steun vinden bij groot verdriet. Ik hoop dat ik de naasten tijdens de planning en uitvoer van de uitvaart van hun dierbare tot steun kan zijn en dat ze zich getroost voelen als ze terugkijken op een mooi en passend afscheid.

 


Josche Ouwerkerk-Neven

 

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt ons altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werken we ook buiten de regio.
Solace Uitvaartbegeleiding: Uitvaart Gouda | Begrafenis Gouda | Crematie Gouda | Liefdevol | Persoonlijk | Kleinschalig