Begrafenisonderneming

Verlies en afscheid zijn onlosmakelijk aan ieder mensenleven verbonden. Dit is niet altijd even makkelijk en bij het overlijden van een dierbare komt dan ook veel kijken. Dan is het fijn dat u hierbij wordt bijgestaan door mij als uitvaartbegeleider die:

  • u ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • met hart en ziel werkt;
  • volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • u altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • lokaal geworteld is, de gebruiken en de mensen in de regio kent;

Na het overlijden van een dierbare overheersen diverse emoties. Uw verdriet kan ik niet wegnemen, wel kan ik tot steun zijn, ontzorgen en helpen bij alles wat er op u afkomt

 

Na het overlijden

Nadat een arts is geweest, kunt u mij bellen via 06 – 11 50 82 95, ook als u elders verzekerd bent. Ik ben dag en nacht telefonisch bereikbaar voor u. We stemmen dan samen af wanneer u wenst dat ik langskom. Tijdens dit eerste bezoek bied ik u een luisterend oor, neem rustig de tijd en stem met u af wat nodig en gewenst is. Niet alles hoeft direct besproken en besloten te worden. In de dagen na het overlijden bespreken we samen stap voor stap alles wat moet, mag, maar vooral kán rondom het afscheid van uw dierbare.

Ontzorgt bij afscheid, uitvaart én daarna

Ik begeleid bij alle stappen in het proces. Dit kan ook al voorafgaand aan een overlijden. Tijdens een voorgesprek kan ik u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die ik u kan bieden. Daarnaast kunt u als u dat wilt uw wensen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart met mij bespreken en vastleggen. Na het overlijden ontzorg en help ik naasten met vele praktische zaken. Daarbij werk ik samen met een team van ervaren professionals. Hierdoor ontstaat er voor de naasten meer tijd en ruimte om afscheid te nemen. Ik help u bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Een paar weken na de uitvaart bezoek ik u nog eens. Om nog een contact met elkaar te hebben, te bespreken hoe u de tijd na het overlijden en de uitvaart zelf heeft ervaren en om te zien hoe het met u gaat. Ten slotte hebben we tijdens een van de meest verdrietige periodes in uw leven intensief contact gehad.

Tarieven

Ik werk zonder kortingen of provisies. Bij sommige diensten worden dat soort kortingen automatisch aan uitvaartondernemers gegeven en ik bereken deze altijd door naar u. Mijn onderneming haalt daar verder geen voordeel kan. De suggesties voor leveranciers die ik doe komen voort uit prettige samenwerking en goede service, ik heb daar verder geen financieel voordeel bij. Alle kortingen en provisies worden dus met ú verrekend.
Voor mijn dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast treft u op uw uitvaartfactuur dezelfde kosten als ik betaal voor de producten en diensten die u uitkiest. Dus zonder de gebruikelijke opslagen als marges, waarbij alle kortingen en provisies die ik beding volledig aan u worden doorgegeven. Door deze werkwijze en heldere afspraken, betaalt u in de praktijk bij Solace Uitvaartbegeleiding bijna altijd een lager bedrag voor de uitvaart. De gemiddelde kosten liggen tussen 5500 en 9000 euro.
Deze kosten zijn geheel afhankelijk van gemaakte keuzes. Zo zijn de kosten voor een crematie lager dan voor een begrafenis. En maakt bij een begrafenis de keuze tussen een algemeen graf of een eigen graf nog weer verschil in de kosten.

 

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt mij altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werk ik ook buiten de regio.