Uitvaartonderneming

Verlies en afscheid zijn onlosmakelijk aan ieder mensenleven verbonden. Dit is niet altijd even makkelijk en bij het overlijden van een dierbare komt dan ook veel kijken. Dan is het fijn dat u hierbij wordt bijgestaan door de collega’s van Solace Uitvaartbegeleiding als uitvaartbegeleider die:

  • u ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • met hart en ziel werkt;
  • volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • u altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • lokaal geworteld is, de gebruiken en de mensen in de regio kent;

Na het overlijden van een dierbare overheersen diverse emoties. Uw verdriet kunnen we niet wegnemen, wel kunnen we tot steun zijn, ontzorgen en helpen bij alles wat er op u afkomt.

Na het overlijden

Nadat een arts is geweest, kunt u ons bellen via 0182-678020, ook als u elders verzekerd bent. We zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar voor u. We stemmen dan samen af wanneer u wenst dat we komen. Tijdens dit eerste bezoek bieden we u een luisterend oor, nemen rustig de tijd en stemmen met u af wat nodig en gewenst is. Niet alles hoeft direct besproken en besloten te worden. In de dagen na het overlijden bespreken we samen stap voor stap alles wat moet, mag, maar vooral kán rondom het afscheid van uw dierbare.

Ontzorgt bij afscheid, uitvaart én daarna

We begeleiden bij alle stappen bij een uitvaart. Dit kan ook al voorafgaand aan een overlijden. Tijdens een voorgesprek kunnen we u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die we u kunnen bieden. Daarnaast kunt u als u dat wilt uw wensen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart met mij bespreken en vastleggen. Na het overlijden ontzorg en helpen we naasten met vele praktische zaken. Daarbij werken we samen met een team van ervaren professionals. Hierdoor ontstaat er voor de naasten meer tijd en ruimte om afscheid te nemen. We helpen u bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Als u daar behoefte aan heeft bezoeken wij u een paar weken na de uitvaart nog eens. Om nog een contact met elkaar te hebben, te bespreken hoe u de tijd na het overlijden en de uitvaart zelf heeft ervaren en om te zien hoe het met u gaat. Ten slotte hebben we tijdens een van de meest verdrietige periodes in uw leven intensief contact gehad.

Vraag een offerte aanclass=”wp-block-button aligncenter”>Neem contact met ons op


Tarieven

Wij werken zonder kortingen of provisies. Bij sommige diensten worden dat soort kortingen automatisch aan uitvaartondernemers gegeven en wij berekenen deze altijd door naar u. Solace Uitvaartbegeleiding haalt daar verder geen voordeel uit. De suggesties voor leveranciers die we doen komen voort uit prettige samenwerking en goede service, wij hebben daar verder geen financieel voordeel bij. Alle kortingen en provisies worden dus met ú verrekend.
Voor onze dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat wij gemiddeld besteden aan het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast treft u op uw uitvaartfactuur dezelfde kosten als wij betalen voor de producten en diensten die u uitkiest. Dus zonder opslagen als marges, waarbij alle kortingen en provisies die wij bedingen volledig aan u worden doorgegeven. Door deze werkwijze en heldere afspraken, betaalt u in de praktijk bij Solace Uitvaartbegeleiding bijna altijd een lager bedrag voor de uitvaart. De gemiddelde kosten liggen tussen 5500 en 10000 euro voor een crematie en tussen 7000 en 12000 euro voor een begrafenis.
Deze kosten zijn geheel afhankelijk van gemaakte keuzes. Zo zijn de kosten voor een crematie lager dan voor een begrafenis. En maakt bij een begrafenis de keuze tussen een algemeen graf of een eigen graf nog weer verschil in de kosten.

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt ons altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werken we ook buiten de regio.