Uitvaartondernemer

Welkom bij Solace Uitvaartbegeleiding!

Een uitvaartondernemer die:

  • u ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • met hart en ziel werkt;
  • volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • u altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • lokaal geworteld is, de gebruiken en de mensen in de regio kent;
Josche Ouwerkerk Solace Uitvaartbegeleiding Uitvaartverzorger Uitvaartverzorging Begrafenisonderneming Gouda Reeuwijk Waddinxveen Haastrecht Moordrecht Bodegraven.jpg

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Josche Ouwerkerk-Neven, geboren en grotendeels getogen in Gouda en na een aantal jaren in Drenthe en Bodegraven gewoond te hebben al weer sinds 1998 terug in Gouda.

Na 20 jaar een internationaal congres georganiseerd te hebben was het tijd om mijn hart te volgen en de overstap te maken naar het uitvaartvak en heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleidster bij Meander in Zwolle gevolgd. Tijdens de diploma-uitreiking van de uitvaartopleiding schetste mijn docent mij met de volgende woorden: organisatietalent, warm en een sterke drive.

Ik vind het fijn om dat organisatietalent in te kunnen zetten voor u als naaste in de korte periode tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Gecombineerd met empathie en warmte gebruik ik dit talent om samen een afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van de overledene. De keuzes zijn legio, van een klein gezelschap tot juist heel groot, van Nederlandstalig tot klassieke muziek, van cremeren tot begraven, van een uitvaartkist tot een wade: ik ben hierbij graag uw gids.

Solace is een Engels woord voor troost. Het wordt gebruikt om tot uitdrukking te brengen dat mensen troost of steun vinden bij groot verdriet. Ik hoop dat ik de naasten tijdens de planning en uitvoer van de uitvaart van hun dierbare tot steun kan zijn en dat ze zich getroost voelen als ze terugkijken op een mooi en passend afscheid.

Josche Ouwerkerk Uitvaartbegeleidster begrafenisondernemer uitvaartondernemer GoudaJosche Ouwerkerk-Neven

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt mij en mijn collega’s altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werken we ook buiten de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *