Uitvaartverzorging

Verlies en afscheid zijn onlosmakelijk aan ieder mensenleven verbonden. Dit is niet altijd even makkelijk en bij het overlijden van een dierbare komt dan ook veel kijken. Dan is het fijn dat u hierbij wordt bijgestaan door een van de Solace collega’s als uitvaartbegeleider die:

  • u ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • met hart en ziel werkt;
  • volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • u altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • lokaal geworteld is, de gebruiken en de mensen in de regio kent;

Na het overlijden van een dierbare overheersen diverse emoties. Uw verdriet kan ik niet wegnemen, wel kunnen we tot steun zijn, ontzorgen en helpen bij alles wat er op u afkomt.

 

Tarieven

Wij werken zonder kortingen of provisies. Bij sommige diensten worden dat soort kortingen automatisch aan uitvaartondernemers gegeven en wij berekenen deze altijd door naar u. Solace Uitvaartbegeleiding haalt daar verder geen voordeel uit. De suggesties voor leveranciers die we doen komen voort uit prettige samenwerking en goede service, wij hebben daar verder geen financieel voordeel bij. Alle kortingen en provisies worden dus met ú verrekend.
Voor onze dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat wij gemiddeld besteden aan het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast treft u op uw uitvaartfactuur dezelfde kosten als wij betalen voor de producten en diensten die u uitkiest. Dus zonder opslagen als marges, waarbij alle kortingen en provisies die wij bedingen volledig aan u worden doorgegeven. Door deze werkwijze en heldere afspraken, betaalt u in de praktijk bij Solace Uitvaartbegeleiding bijna altijd een lager bedrag voor de uitvaart. De gemiddelde kosten liggen tussen 5500 en 10000 euro voor een crematie en tussen 7000 en 12000 euro voor een begrafenis.
Deze kosten zijn geheel afhankelijk van gemaakte keuzes. Zo zijn de kosten voor een crematie lager dan voor een begrafenis. En maakt bij een begrafenis de keuze tussen een algemeen graf of een eigen graf nog weer verschil in de kosten.

Uitvaartverzekering

Ook als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u ons bellen. Of u nu verzekerd bent bij Dela, Monuta, Yarden of Ardanta of een andere uitvaartverzekeraar. U bent niet verplicht samen te werken met de uitvaartondernemer die uw verzekeraar aanwijst. De verzekeraar keert dan een bedrag aan u uit ten behoeve van de uitvaart. Mocht u daar behoefte aan hebben, kunnen wij namens u contact opnemen met de verzekeraar.

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt ons altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werken wij ook buiten de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *