Afscheid nemen kan steeds persoonlijker

Afscheid nemen kan steeds persoonlijker: ‘Begraven worden als Jedi? Niks is te gek’

Koffie met cake, een houten kist en stemmige muziek: zo ziet de gemiddelde uitvaart er in Nederland nog altijd uit. Maar er is een kentering gaande. Vooral mensen die op jonge leeftijd overlijden kiezen vaker voor een persoonlijker en meer betrokken afscheid. “Er is zo ontzettend veel te kiezen als het gaat om je laatste reis en vaak weten mensen dat helemaal niet”, aldus Gijsje Teunissen van Charon uitvaartbegeleiding (Alkmaar e.o.).

Bij Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk wil ze laten zien dat het ook anders kan. In een bijgebouw heeft ze een expositie van opbaringen ingericht. Het is echt de moeite waard om eens te gaan kijken als je benieuwd bent naar hoe het anders zou kunnen.

In het filmpje dat te zien is in het volledige krantenartikel zie je al een mooi beeld van de opstellingen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, je mag altijd contact met me opnemen: 06-11508295 en info@solaceuitvaartbegeleiding.nl

Het volledige artikel vind je hier: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/284153/afscheid-nemen-kan-steeds-persoonlijker-begraven-worden-als-jedi-niks-is-te-gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *