Een doodnormale podcast

Op maandag 24 mei, de Nationale Dag Aandacht voor Sterven, lanceert HUMAN de eerste twee afleveringen van de nieuwe podcastserie Een Doodnormale Podcast.  

Over een podcast over de dood doodnormale podcast

Je bent jong en er sterft iemand van wie je heel veel houdt. Hoe doe je dat? In Een Doodnormale Podcast gaan twintigers en ervaringsdeskundigen Benthe Göbel en Sabien Brehler in vijf afleveringen op onderzoek uit naar wat het betekent om jong te rouwen. Ze interviewen jonge schrijvers, muzikanten en theatermakers die een dierbare verloren en vragen experts het hemd van het lijf. Want omgaan met de dood wordt vooral gekleurd door ongemak, de struisvogeltactiek en heel goed de andere kant op kijken. In deze podcast halen ze hun kop uit het zand en kijken de dood en rouw recht aan.  

Iedere aflevering gaat in op een andere fase rondom de dood en rouw: de naderende dood, het sterven, de uitvaart, de (stille) periode na de uitvaart en de toekomst.   

Luister hier alvast een voorproefje en vanaf 24 mei vind je 5 wekenlang een nieuwe aflevering via alle vaste podcastkanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *