Luistertip: Dag voor dag – podcast-serie over rouw

Liesbeth Rasker ging in in haar podcast ‘Dag voor dag‘ in gesprek met mensen die haar zeer dierbaar zijn, en die allemaal net als zij iemand verloren hebben. Ze hebben het over verlies, verdriet, huilen, pijn, doorleven, en nog veel meer. Gewoon aan de keukentafel, met thee of een fles wijn.
Deze serie van zeven podcasts is gemaakt als steun en houvast voor iedereen die iemand is verloren, maar ook voor degene die een rouwende vriend of vriendin hebben en beter willen begrijpen wat diegene doormaakt. En ook als je niet tot één van die twee categorieën behoort ben je natuurlijk van harte welkom om te luisteren.

https://podcastluisteren.nl/pod/Dag-voor-Dag#/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *