Betoverend ontroerend

Ik schreef al eerder over de bijzondere muziekstukken waar ik kennis mee maak dankzij de persoonlijke keuzes die naasten maken. Zo ook laatst het stuk dat de familie koos om te draaien terwijl we de overledene, in kleine kring, lopend langs de bomenlaan naar het crematoriumgebouw brachten.

Bomenlaan IJsselhof Gouda Solace Uitvaartbegeleiding Begraven Cremeren

Dido’s lament‘ uit de opera ‘Dido en Anneas‘ is geen onbekende in de uitvaartwereld. Maar de versie van Annie Lennox samen met de London City Voices kende ik nog niet. In alle soberheid betoverend en ontroerend. Even was er niets anders dan wij daar, in stilte rondom een geliefde, vader, broer, lopend en luisterend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *