Het Klokhuis over Dood en Afscheid

Serie over doodgaan, afscheid nemen en rouwen

Als iemand doodgaat, is dat heel verdrietig. Er gebeurt heel veel in korte tijd, en kinderen hebben daar vaak veel vragen over. In de vierdelige Klokhuisserie over dood en afscheid gaat presentatrice Eva op zoek naar antwoorden, en praat ze met kinderen die een sterfgeval hebben meegemaakt.

De afleveringen zijn te vinden op de site van Het Klokhuis.

(de tekst gaat verder onder de afbeelding).

Klokhuis tv programma over de dood

Bij de serie hoort ook een website: https://sindsjijdoodbent.nl/
Hier kun je schrijven hoe je je voelt als je iemand verloren hebt. Het is anoniem, dus niemand weet dat het van jou is. En je kunt berichten van anderen lezen en zien dat het heel normaal is om bijvoorbeeld boos of verdrietig te zijn.

De serie en de website zijn mede mogelijk gemaakt door de Stichting Stimuleringsfonds Rouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *