Wereldlichtjesdag Gouda 2020

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.
Veel ouders die een kind verloren hebben zullen dit wellicht herkennen. Je leven staat op zijn kop, niets is meer hetzelfde en je moet op de een of andere manier door.

Dit jaar nemen we dit ook ter harte voor wat betreft Wereldlichtjesdag. Gezien de onzekerheid rondom de Corona-maatregelen durven we het op dit moment niet aan om uit te gaan van een samenzijn in de Burgerhal van het Oude Stadhuys. We zijn daarom aan het bedenken hoe we toch met elkaar kunnen stil staan bij dit verdriet.

We weten dus nog niet precies hoe of wat, maar wat we wel weten is wanneer: Wereldlichtjesdag vindt dit jaar plaats op zondag 13 december en als kan treffen we elkaar dan rond de klok van 19.00 om lichtjes aan te steken.

Wereldlichtjesdag Gouda herdenking overleden kind baby 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *