Vanaf oktober in Gouda: Telefoon van de wind

Je even afzonderen in een telefooncel en een telefoongesprekje voeren met een dierbare in het hiernamaals, die je zo mist. Als dat zou kunnen zouden mensen rijen dik staan te wachten bij de telefooncel. Toch lijkt er een therapeutische werking van uit te gaan. Binnenkort komt de Telefoon van de Wind naar Gouda, waar de telefooncel een plek krijgt op GOUDasfalt.
 
Telefoon van de wind Gouda herdenken overledenen verdriet contact
 
De Telefoon van de Wind is een plek waar je denkbeeldig kunt bellen met een overledene, waar je je gedachten kunt ordenen, verdriet mag hebben, los mag laten, in gesprek gaat met jezelf en een plek om opgelucht te verlaten. Het idee is afkomstig van Geraldine (54), die vlak voor haar overlijden een artikel had gelezen over de Japanse Telefoon van de Wind.
 
Vind jij de Telefoon van de Wind ook een mooi initiatief en wil je een bijdrage leveren. Ga dan naar de facebookpagina ‘Telefoon van de Wind Gouda’ voor meer informatie over de crowdfund-actie. Het is ook mogelijk een fysieke bijdrage te leveren. Er worden nog handige klussers gezocht die willen helpen de telefooncel op te knappen en de plek in te richten voor de telefooncel. Ben jij zo’n klusser, stuur dan een mail naar het klusteam: telefoonvandewind@gmail.com.
 
(Lees het hele artikel op https://www.goudsepost.nl/nieuws/nieuwsflits/1008702/telefoon-van-de-wind-naar-gouda)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *