Wereldlichtjesdag Gouda 2019

Op Wereldlichtjesdag worden er over de gehele wereld om 19.00 (lokale tijd) kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen, jong en oud. Doordat iedereen dat in zijn eigen tijdzone doet is het alsof er een golf van licht over de hele planeet gaat. Bij veel van deze ceremonies worden ook de namen van de overleden kinderen genoemd. Een extra mooi gebaar, immers ‘zolang je naam nog genoemd wordt, blijft de herinnering leven’.

Dit jaar zullen we ook in Gouda bij elkaar komen om dit moment met elkaar, ouders, opa’s, oma’s, broers en zussen, ooms, tantes, vrienden, eigenlijk met iedereen die afscheid heeft moeten nemen van een kind, te beleven.

Iedereen is van harte welkom op zondag 08 december, vanaf 18.30 in de Burgerhal van Het Oude Stadhuys van Gouda. We zullen kaarsjes aansteken met elkaar, onder begeleiding van muziek, er zal een verhaal gelezen worden en na afloop is er de gelegenheid om na te praten als daar behoefte aan is.

Inschrijven is niet nodig, de inloop is vrij. Mochten er vragen zijn over deze avond kun je mailen naar: wereldlichtjesdag@solaceuitvaartbegeleiding.nl

Wereldlichtjesdag Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *