Jizō – beschermer van stilgeboren kindjes

Jizo beschermer van overleden stilgeboren kindjes baby

Jizō is de beschermer van de miskramen, stilgeboren kindjes en abortussen.
Oorspronkelijk komt hij uit Japan.

Omdat de zieltjes van deze allerkleinsten geen levenservaring hebben, kunnen ze het paradijs niet vinden. Jizō ontfermt zich over hen en neemt ze mee het paradijs in. Jizō is zachtmoedig en lief, daarom glimlacht hij altijd.

Omdat er bij veel Nederlandse ouders die hun kindje verloren zijn behoefte is aan een hartverwarmend verhaal, introduceert Monumentalista Jizō in Nederland. Dit doen we met bijzondere, lieve Jizō-producten, waarmee je je kindje kunt herdenken. Ze geven troost, omdat ze vertellen dat Jizō voor je kindje zorgt. Ze staan symbool voor je kindje en wat hij of zij voor jullie betekent en betekend heeft.

Kijk verder op de website van Jizō.

Monumentalista is er voor degenen die een belangrijke geliefde hebben verloren en die door een rouwproces gaan. Wij geloven dat moeilijke periodes in je leven je vormen en dat design en kunst daar op een positieve manier aan bij kunnen dragen. Monumenten – groot, klein, duur, goedkoop, op de begraafplaats of in de tuin – zijn troostrijk, sluiten fases in de verwerking af en helpen je herinneren. Kijk op de website om de bijzondere collectie te zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *