Silent-Stones – Bijzondere gedenkstenen, urnen en assieraden

Als onderneming waar persoonlijke begeleiding van families voorop staat is het fijn om mensen ook in contact te kunnen brengen met partners en leveranciers die vanuit eenzelfde passie te werk gaan. Silent-Stones –  Bijzondere gedenkstenen is zo’n partner.

Zij creëren met passie en liefde voor hun werk jouw waardevolle herinneringen in een gedenkteken, grafmonument, grafsteen of urn.
Een van de vele mogelijkheden is hun een eigen, unieke collectie van urnen van rivierkiezels ontworpen.  Kleine, om een beetje as in te bewaren, en grote voor bijvoorbeeld in je eigen tuin, waar alle as veilig in bewaard kan worden.

Silent-Stones -  Bijzondere gedenkstenen en urnen en assieraden

Wij zijn met elkaar verbonden door onze betrokken en gepassioneerde werkwijze en stellen daar geen commissie of andere (financiële) regeling tegenover.

Afscheid nemen van een dierbare is een uiterst emotioneel moment. Er volgt een intense periode van rouw en gemis. Maar ook van herinneren en gedenken. Silent-Stones uit Rotterdam adviseert u graag bij het op een passende en mooie manier herdenken van uw dierbare.

Silent-Stones -  Bijzondere gedenkstenen en urnen en assieraden

De website van Silent-Stones geeft u slechts een beperkt overzicht van de mogelijkheden. Maakt u gerust (uiteraard geheel vrijblijvend) een afspraak met één van de ontwerpers die u kan adviseren over al onze mogelijkheden voor binnen- en buitenurnen, gedenkstenen, asbewaringen en  of assieraden.

Silent-Stones biedt exclusieve, gedurfde, unieke en opvallende gedenkstenen. Maar uiteraard ook traditionele gedenkstenen. Graniet, cortenstaal, kunststof in diverse kleuren, glas; alles is mogelijk. Wij weerspiegelen maximaal wat past bij de overledene.

Silent-Stones -  Bijzondere gedenkstenen en urnen en assieraden
Silent-Stones -  Bijzondere gedenkstenen en urnen en assieraden
  • Gevestigd in Gouda en 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via 0182 – 678 020
  • Ondersteuning, begeleiding en advies, met aandacht, rust en empathie. Hoe gaat dat in zijn werk? Waar beginnen we? Welke stappen moeten er genomen worden?
  • Kleinschalige onderneming met een persoonlijke aanpak.
  • Ondersteuning van een vast team van assistentes en uitvaartbegeleidsters die waar nodig, bij drukte of uitval, u met dezelfde zorg en aandacht begeleiden.
  • Samenwerking met betrouwbare, voornamelijk lokale, partners.
  • Lees wat anderen van mij en mijn werkwijze vinden in de recensies.
  • Heeft u vragen of wensen met betrekking tot uw uitvaart of die van een dierbare? Ik ga graag met u in gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *