De Vergeten Vader

Een nieuw platform voor mannen met verdriet rondom gezinsuitbreiding

De wens voor gezinsuitbreiding, een succesvolle zwangerschap, een onvoltooide zwangerschap, een miskraam, een vroeggeboorte of zelfs ongewenst kinderloos. Het zijn zaken waar een hoop emoties bij komen kijken. Veelal gaat alle aandacht hierin naar de vrouw, want zij is immers degene die het allemaal moet doorstaan. 

Maar, wordt er dan niet iemand vergeten? De toekomstige vader!

Op de website ‘De Vergeten Vader’ wil Bas Janse het gesprek openen tussen mannen hoe mannen omgaan met alle emoties die gepaard gaan bij de zwangerschap, maar vooral wanneer een zwangerschap vroegtijdig eindigt. De miskraam, missed abortion etc. Kortom; Het verlies van een niet voldragen vrucht. Het is in gedachten immers toch je kind.

Alle toekomstplannen in duigen, alle blijheid in één klap weg, wat nu? Hoe ga je om met alle bijkomende emoties?

​“De kracht van dit platform ligt erin dat dit een veilige plek is voor mannen om emoties en gevoelens te kunnen bespreken.”

https://www.devergetenvader.nl/

krantenartikel over het verdriet van vaders na een miskraam of stilgeboorte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *