Uitvaartwensen

Rust en duidelijkheid

Uw uitvaartwensen bespreken voordat u komt te overlijden geeft rust en duidelijkheid, bij u en uw dierbaren.

Afstemmen en kennismaken

Het kan lastig zijn om uw uitvaartwensen te bespreken met uw naasten. Het is een onderwerp dat mensen liever vermijden. Toch kan het een belangrijk onderdeel van de uiteindelijke verwerking zijn.
Het geeft u ook de tijd en mogelijkheid om in alle rust met elkaar af te stemmen hoe u het afscheid voor u ziet. Daarnaast kunt u kennis maken met degene die uw uitvaart gaat verzorgen. Samen kunnen we uw wensen en de vele mogelijkheden bespreken. Dit kan op elk gewenst moment, ongeacht uw leeftijd of gezondheid.

Kurk rouwbloemen uitvaartmand rieten kist

Vooraf rustig beslissingen nemen

Na een overlijden is er een korte periode om een uitvaart te regelen. Dit vergt veel tijd en inspanning, terwijl uw naasten ruimte nodig hebben om te kunnen rouwen. Het vooraf bespreken en vastleggen van uitvaartwensen, zorgt ervoor dat uw naasten niet achterblijven met vraagtekens rondom de invulling van uw uitvaart en andere moeilijke keuzes.

Vastlegging

Na een gesprek leggen wij uw wensen voor u vast in een document dat u kunt bewaren. Op deze manier weten u en uw naasten precies wat uw wensen zijn. Daarnaast kunt u er nog onderdelen aan toevoegen of wijzigen.

Prijsindicatie

Met de vastlegging van uw wensen, ontvangt u ook een inzicht in de kosten van de uitvaart. U ontvangt van ons een gespecificeerde prijsopgave, zodat u precies de kosten kunt zien op basis van de dan gemaakte keuzes.

Afspraak maken

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een ontmoeting. In dit gesprek maakt een van onze collega’s graag persoonlijk kennis met u en eventueel uw familie en kunnen wij u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die wij u kunnen bieden. Zo’n gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, u zit dan nergens aan vast. U kunt uw keuze in alle rust op het door u gewenste moment maken.
U kunt via deze site contact met ons opnemen of bellen via
0182-678020
. Ik help u graag verder.

Solace Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Gouda. U kunt ons altijd bellen voor een crematie of begrafenis in alle plaatsen en dorpen in de regio, zoals bijvoorbeeld Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Moordrecht, Gouderak, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Hekendorp, Driebruggen, Bergambacht, Schoonhoven, Lekkerkerk etc. Op verzoek werken wij ook buiten de regio.

2 gedachten over “Uitvaartwensen

  1. Mijn ouders zijn al wat ouder. Ik vind het een goede tip om samen uitvaartwensen te bespreken, ook al kan het lastig zijn en hoop ik nog lang van mijn ouders te mogen genieten. Het is goed om te weten dat je deze wensen in een document vast kan laten leggen door een uitvaartverzorger. Ik ga me hier verder in verdiepen, want ik zou graag willen weten wat mijn ouders willen.

  2. Bedankt voor de informatie, mijn familie en ik zijn nu met een uitvaartverzorger bezig, en het is heel lastig. Dit heeft me laten realiseren dat ik dit beter voor mezelf op papier kan zetten. Zodat het in het geval dat een stuk makkelijker zal zijn voor mijn familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *