“Ik vind het belangrijk dat u complete en eerlijke informatie krijgt, juist in de emotionele tijd rondom een overlijden.”

Kistenboek met informatie uitvaart gouda

Zo staat het op deze website en dat is ook echt waar Solace Uitvaartbegeleiding voor staat. Om die reden maakte ik een mooi boek met daarin een overzicht van het aanbod van uitvaartkisten, manden, baarplanken en waden, in allerlei vormen en materialen. Met alle prijzen, zonder commissies en opslagen, er bij. Zo kunt u een bewuste keuze maken op basis van uw wensen én budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van omhulling na het overlijden of over andere wensen en mogelijkheden? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met mij op: 06 – 11 50 82 95 of info@solaceuitvaartbegeleiding.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *